Is politiek bestuurlijke sensitiviteit belangrijk in jouw werk?
Wil je je inzicht in het publieke spel en vooral je spelvaardigheden versterken, zodat je meer impact hebt op de publieke zaak?
Maak dan kennis met onze leergang Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit door deel te nemen aan de proefworkshop op 1 februari 2021.

Blended leergang met impact

Op 23 maart 2021 start de voorjaarseditie van de leergang Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit (PBS) van Publieke Spelers. Daar leer je hoe je meer grip krijgt op het krachtenspel tussen politiek, media, ambtelijke organisatie en de buitenwereld. Op een eigentijdse manier ontwikkel en train je vaardigheden die praktisch toepasbaar zijn en waarmee je meer impact hebt op de publieke zaak. Meer informatie over de blended leergang lees je hier.

Workshop om kennis te maken met de leergang

Doe mee aan de PBS workshop op maandagmiddag 1 februari en maak op een laagdrempelige manier kennis met de leergang Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit en onze werkwijze. In de workshop proef je aan wat politiek bestuurlijke sensitiviteit inhoudt en oefen je met een aantal concrete technieken om je politiek bestuurlijke sensitiviteit te versterken. Dat is waardevol op zich én je ervaart of de leergang PBS past bij jouw ontwikkeldoel.

PRAKTISCHE INFO WORKSHOP

Datum & tijd: maandag 1 februari 2020, 12.30 – 16.00 uur
Locatie: ZZIIN, station Den Haag Centraal
Jouw voorbereidingstijd: +/- 30 minuten
Kosten: € 25 per persoon (inclusief BTW, koffie en thee)
Trainers: Tonco Modderman en Mark Reijnders

CORONA PROOF

Uiteraard houden we ons tijdens de workshop aan de geldende richtlijnen van het RIVM.

Mocht de live bijeenkomst onverhoopt niet door kunnen gaan, dan volg je de workshop online.